Selecteer een pagina

Op de lagere school stond ik al graag in de schijnwerpers met mijn muzikaliteit. Door mijn pianospel en zangtalent kon ik al menig ouder ontroeren. Dit talent ontwikkelde zich van de schoolmusical tot een auditie bij het junior songfestival en vervolgens is het me gelukt om mee te doen bij de Gelderse finale van Kinderen voor Kinderen. Daarmee stond ik voor het eerst voor een volle zaal van het Amphion theater in Doetinchem.

Wauw, mijn eerste schouwburg optreden op m’n 12e, een bijzonder evenement wat voor mijn betekende dat dit m’n toekomst moest gaan worden.

Namelijk ‘STRALEN OP HET PODIUM!’.

Inmiddels heb ik mee gedaan aan het Nederlands Jazz Vocalisten Concours 2013 in Zwolle en het Prinses Christina Concours 2014 waarbij ik allebei 2e werd. Hierdoor heb ik een nummer mogen opnemen met het Metropool Orkest (The Look Of Love – Burt Bacherach), wat een ervaring! 16 mei 2016 heb ik mee gedaan het Conservatorium Talent Award tijdens het festival Jazz in Duketown in ’s Hertogenbosch waar ik 1e ben geworden. Als vervolg hiervan heb ik in juni 2017 een optreden mogen verzorgen onder leiding van de fantastische pianist Bert van den Brink op Jazz in Duketown.

Met heel veel plezier heb ik gestudeerd aan het Conservatorium in Arnhem. In juni 2016 heb ik mijn studie afgerond met een 9!Momenteel volg ik met behulp van de Van Den Ende Foundation lessen van muzikanten die mij inspireren.

Eind augustus start ik mijn Master studie aan The Manhattan School of Music in New York!

Nu ben ik 23 jaar oud, een gepassioneerde zangeres die van ieder optreden iets speciaals wil maken. Niets is mooier dan mijn liefde voor muziek delen met de mensen om me heen en mensen te kunnen ontroeren zoals muziek mij ook ontroert.

Mijn voorkeur gaat uit naar het jazz-repertoire met een vleugje soul & blues. Laat u verassen door mijn eigenheid en energie!

Liefs, Liz!

info@lizzyossevoort.nl